Despre danutritie

Danutritie este e o lucrare de referinta in domeniul dietei, nutritiei si al antrenamentului.

Danutritie isi propune sa va dezvaluie atat secretele construirii unui corp armonios, cat si modalitatile prin care veti putea ajunge sa va simtiti excelent si sa aveti o viata cat mai lunga.

Avand acces la o baza materiala extrem de variata, reusim sa tinem pasul cu schimbarile in ceea ce priveste modul de abordare a diferitelor tipuri de diete si modele de viata sanatoasa care au la baza o alimentatie optima.

Scopul nostru este sa va ajutam sa scapati de durere si sa fiti plini de sanatate, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de viata. Cum, de altfel, Benjamin Franklin spunea:

”Daca iubesti viata, atunci nu irosi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata.”

Echipa Danutritie

Profesor Kinetoterapeut, Consilier pe probleme de dieta si nutritie Mihai Hurduc

Desi pentru mine conteaza mai mult faptele decat vorbele, am sa va spun cateva cuvinte despre mine (nu de alta, dar trebuie sa realizez si eu o scurta “autodescriere” ce trebuie postata aici).

  • Universitatea Al. Ioan Cuza din Iasi Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializare Kinetoterapie
  • Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, Master intitulat “Biomecanica si Kinetologie” cu tema de disertatie: “Depistarea precoce la copii a riscului de supraponderabilitate şi obezitate”
  • Curs Nutritia redusa la esenta sustinut de profesor Nadasan Valentin
  • Curs international acreditat ASET de nutritie si dieta in cadrul Colegiului Londonez Stone Bridge obtinand atestatul de Consilier pe probleme de dieta si nutritie.


Impulsul pentru realizarea acestui proiect, este dorinta de a va invata, ceea ce am invatat si eu, la randul meu – importanta extraordinara a unui stil de viata sanatos. Intr-o lume atat de agitata si stresanta, este foarte greu ca cineva sa isi gaseasca propriul ritm.

De aceea, insa, sunt eu aici! Pentru voi! Pentru o dieta sanatoasa! Pentru echilibru!

Psiholog Simona Olteanu

Inainte de a fi psiholog, am fost gimnasta, handbalista, tenismena, basketbalista iar lista mai poate continua. Aceasta pentru ca, inainte de a intelege eu ce se intampla cu mine, parintii mei si-au dat seama de importanta miscarii in viata unui copil si m-au ajutat sa fac toate aceste sporturi. Si nu numai atat. De cate ori oare nu mi-a spus tata “sa mananc bine de dimineata ca este cea mai importanta masa”!?

Ei bine, pe masura ce am crescut, am inteles. Asadar, iata-ma aici, pentru a duce mai departe “traditia”.

Antrenor Bodybuilding Marian Stoian

Ma numesc Stoian Marian, am 34 ani, nascut in Braila. Am intrat pentru prima data in sala de forta in decembrie 1991, cand din dorinta de a lua in greutate am decis sa incerc culturismul si modul de viata sanatos, placut si atractiv pentru mine. Am luat totul in serios inca din prima zi petrecuta in sala, de la primul antrenament aveam aspiratii si ganduri indraznete.

Fara niste scopuri avute inca de la inceput, nu as fi avut puterea de a continua pana in prezent. In cazul meu motivatia interioara a fost si ramane cel mai important factor in obtinerea succesului.

Am obtinut rezultate in competitiile de culturism , printre cele mai importante fiind:

  • titlul de campion national la juniori in 1994,
  • medalia de bronz la Campionatele Balcanice in 1994,
  • medalia de argint la Campionatele Nationale de seniori in 2002

……

keyboard

Webmaster Andrei Aga

Inainte de webdesign si programare, pasiunile mele sunt iesirile la munte si sportul. Recomand, deci, o viata activa si sanatoasa si ma alatur echipei DANutritie in proiectul pentru promovarea viziunii lor.

Salutari,
/andrei_aga

www.agawebs.com

Va asteptam pentru a va dezvalui tainele nutritiei si al antrenamentului!

Email: Contact us