Pastila antrenament

Specialistii americani au descoperit pastila (AICAR) care ajuta oamenii sa se mentina in forma prin crearea senzatiei de extenuare a muschilor, care are drept consecinta o ardere rapida a grasimilor, potrivit comunicatului de presa publicat in dailymail.co.uk.

Cercetatorii sunt de parere ca medicamentul ar putea fi benefic in prevenirea unor boli , cum ar fi obezitate, distrofie musculara, boli ce implica aparatul cardio-vascular. Starea de slabiciune specifica varstei inaintate poate fi controlata cu ajutorul pastilei AICAR, fapt subliniat de catre cercetatorii americani.

“Avem exercitiile fizice intr-o pastila”, a declarat profesorul Ronald Evans, de la Institutul Salk, din California, care a demonstrat pe cobai efectele acestui medicament.

Cobaii de laborator sedentari care au facut, timp de patru saptamani, tratament cu AICAR au reusit sa arda mai multe calorii si grasimi decat cei netratati. Testati fizic, cobaii de laborator aflati sub tratament au reusit sa alerge o distanta cu 50% mai mare decat ceilalti. Conditia lor fizica s-a imbunatatit, rezultatele fiind surprinzatoare, a indicat profesorul Evans.

“Pacaleste muschii, dandu-le senzatia ca sunt lucrati zilnic”, a spus Prof. Evans.

Doctorul Colin Waine, de la National Obesity Forum, a catalogat studiul drept “important”, insa a precizat ca, in prezent, cele mai bune metode de a combate problemele de greutate si evitarea imbolnavirilor sunt o dieta sanatoasa si miscarea prin activitati sportive.

Sursa Apropo