Sa invatam sa ne antrenam corect!

October 4, 2008 :: Antrenament 

Informatiile din Danutritie nu trebuie sa ia locul antrenorului personal. Se vrea a fi un ghid de care sa te folosesti pentru a intelege mai bine ceea ce inseamna antrenamentul. De retinut, primul pas pe care trebuie sa il faci inainte de a te apuca de un program de antrenament fizic, consulta un Doctor sa aflii, daca esti apt pentru efort fizic. Numai Doctorul este in masura sa spuna daca tu esti apt din punct de vedere fizic sa incepi un program de antrenament bazat pe exercitiu fizic.

Trebuie sa stii ca aparitia durerilor la nivelul articulatiilor, oaselor si in interiorul cutiei toracice nu sunt un semn bun si trebuie imediat sa apelezi la un specialist pentru a face investigatii in amanunt. Durerile musculare (febra musculara) sunt normale daca nu depasesc limita de durere suportata in momentul folosirii grupei de muschi supusa acestora.

La inceputul fiecarui antrenament trebuie sa respectam cateva reguli de baza pentru a preveni accidentarile nedorite si pentru a efectua un antrenament eficient.

Tags: , , , , ,