Salba noul supliment pentru o viata sanatoasa

Salba este singura planta din vremurile indepartate din familia mentei cunoscuta de botanisti sub numele de Salvia hispanica.
Aztecii foloseau puterea acestei plante atunci cand mergeau la vanatoare, in expeditii comerciale sau in lupta.

salba_chiaSalba (Salvia hispanica L.) este folosita pentru hrana omului de sute de ani. Natiunea Azteca, a cultivat Salvia hispanica L. pe care ei o numeau “chian” , ca fiind unul din nutrientii lor principali. Ei faceau referire la aceasta planta numind-o “ hrana pentru alergat” tocmai pentru energia si puterea pe care o aveau de la aceasta planta. Chian este pentru Azteci cum este Ginsengul pentru Orient: secretul nutritional pentru restabilirea puterii si pentru o viata lunga.

Astazi, expertii spun ca Salba este cel mai hranitor si complet aliment din natura. Este cea mai bogata planta in acizi grasi Omega-3, are cel mai inalt grad de proteine dintre toate cerealele, semintele, este plina de fibre atat solubile cat si insolubile, contine un nivel inalt de antioxidanti , calciu, magneziu si fier.

Salba, de asemenea, nu conţine grăsimi trans, are un nivel scăzut în carbohidraţi, şi este certificată non-OMG(nemodificata genetic), vegan, cuşer şi fără gluten. Salba oferă toate aceste beneficii uimitoare şi este întărită de angajamentul Naturals Core la cercetarea minuţioasă asupra plantelor de reproducere şi de practicile agricole, inclusiv la studiile clinice extinse asupra omului , rezultand suplimentul cel mai bun de pe intreaga piata.

Articole despre Salba:
In ce combinatii se foloseste salba?